Contact

Wil je meer over mijn Levenstherapie sessies weten of ervaren hoe ik je verder kan helpen in jou leven?                      Onderneem dan nu actie en bel of mail mij vandaag nog!

Na het telefoontje of invullen van het contactformulier onderaan iedere pagina van mijn website stuur ik je een behandel- en intake formulier.

Beide vul je in en stuur je (het liefst digitaal) terug. Lukt dit niet dan kun je hierover telefonisch overleggen met mij.

Tijdens de eerste sessie wordt jouw specifieke situatie besproken a.h.v. het intake-formulier en een chakra-assesment.

Dit om daarna samen aan het werk te gaan. Dat kan best spannend zijn weet ik uit eigen ervaring. Ik weet ook dat je na de eerste sessies gaat zeggen: ‘Dat viel enorm mee. Het is intens, maar ook heel fijn omdat ik nu weer verder kan’.

Ik kijk er naar uit om nieuwe klanten te leren kennen, hen een stukje te mogen begeleiden op hun unieke levenspad!

 

Klachtenregeling en AVG 

Ik ben aspirant lid van de beroepsvereniging FAGT. Met dit lidmaatschap voldoe ik aan de wettelijke eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Op mijn behandelformulier en op de website van de FAGT staat informatie over de onafhankelijke klachtenfunctionaris en de  klachtenregeling.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming( AVG) voldoe ik aan wettelijke eisen. Hoe ik hieraan voldoe staat beschreven in het behandelingsformulier.

Mijn sessies bij Enny hebben me heel veel geholpen bij mijn volgende stappen en keuzes. Juist omdat zij mij helpt om de combinatie van mijn gedachtes te matchen met mijn gevoel. En door haar sessies ben ik echt gaan voelen wat ik wil en kreeg daarmee ook de kracht om de volgende stap te maken; ook als ik die nog niet wist. De sessies hebben mij geholpen te ontdekken wie ik ben en wat ik wil.

Bart

Mijn vraag aan Enny was: ‘Ik wil mijzelf weer terugvinden’. 

Na een lange relatie ben ik alles kwijtgeraakt. Enny heeft door haar gesprekken met mij, mij doen inzien dat het leven zeker de moeite waard is en dat ik er mag zijn.

De tijd die ze nam en de rust in haar gesprekken was precies wat ik nodig had. Ik ben er nog niet maar ik ben haar zo dankbaar…

Nathalie

6 + 9 =

Enny Hoenselaar

Langstraat 36
6596BP Milsbeek

Tel: 31 6 46446140
E-mail: info@ennyhoenselaar.nl 

KvK nummer: 85095087                  Btw-id: NL004053245B46

Afspraken zijn te maken

tussen 8.00 – 20.00 uur

van maandag t/m donderdag.