Contact & Ervaringen

Wil je meer over mijn Levenscoaching sessies weten of ervaren hoe ik je verder kan helpen in jou leven?                   Onderneem dan zelf actie en bel of mail mij vandaag nog!

Na het telefoontje of invullen van het contactformulier onderaan iedere pagina van mijn website stuur ik je een behandel- en intake formulier.

Beide vul je in en stuur je (het liefst digitaal) terug. Lukt dit niet dan kun je hierover telefonisch overleggen met mij.

Tijdens de eerste sessie wordt jouw specifieke situatie besproken a.h.v. het intake-formulier en een chakra-assesment.

Dit om daarna samen aan het werk te gaan. Dat kan best spannend zijn weet ik uit eigen ervaring. Ik weet ook dat je na de eerste sessies gaat zeggen: ‘Dat viel enorm mee. Het is intens, maar ook heel fijn omdat ik nu weer verder kan’.

Ik kijk er naar uit om nieuwe klanten te leren kennen, hen een stukje te mogen begeleiden op hun unieke levenspad!

 

AVG 

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming( AVG) voldoe ik aan wettelijke eisen. Hoe ik hieraan voldoe staat beschreven in het behandelingsformulier.

Mijn sessies bij Enny hebben me heel veel geholpen bij mijn volgende stappen en keuzes. Juist omdat zij mij helpt om de combinatie van mijn gedachtes te matchen met mijn gevoel. En door haar sessies ben ik echt gaan voelen wat ik wil en kreeg daarmee ook de kracht om de volgende stap te maken; ook als ik die nog niet wist. De sessies hebben mij geholpen te ontdekken wie ik ben en wat ik wil.

Bart 2022

Mijn vraag aan Enny was: ‘Ik wil mijzelf weer terugvinden’. 

Na een lange relatie ben ik alles kwijtgeraakt. Enny heeft door haar gesprekken met mij, mij doen inzien dat het leven zeker de moeite waard is en dat ik er mag zijn.

De tijd die ze nam en de rust in haar gesprekken was precies wat ik nodig had. Ik ben er nog niet maar ik ben haar zo dankbaar…

Nathalie 2022

Van de onbegrepen beenklachten heb ik na de Levenstherapie sessies geen last meer gehad.

Het zoeken naar balans heeft nog wat langer geduurd en is af en toe nog lastig. Ik ben bewust even gestopt met hulp zoeken omdat ik het uiteindelijk toch zelf moet doen. Het belangrijkste inzicht dat heeft geholpen is dat ik me niet meer laat belemmeren door iets te doen waar ik mogelijk klachten van kan krijgen. Ik heb gemerkt dat door dat echt los te laten klachten veel minder snel optreden. Ook weet ik sneller de balans terug te vinden als ik weer uit de bocht gevlogen ben.

De  sessies hebben zeker een bijdrage geleverd aan hoe ik er nu bij zit. Daarvoor nog dank.

Robin 2023

Ik ga er zeker aan werken om me niet meer in te houden. Ik ben je heel dankbaar voor onze gesprekken en dat ik daardoor de weg naar meer spiritualiteit in mijn leven heb gevonden. Daardoor zie ik mijn toekomst nu met veel meer vertrouwen tegemoet en dat is heel waardevol voor mij. Heel, heel veel dank voor alles!!

Paula 2023

Ik lag in duizend stukken op de grond, had totaal geen eigenwaarde meer, geen sprankeltje levensenergie (integendeel), voelde geen empathie voor mezelf en anderen, de deur van mijn hart was niet enkel gesloten, ze was hermetisch vergrendeld, mogelijk gevoed door de anti depressiva en angst remmers die de witte jassen uit de reguliere psychiatrie me toedienden. Geliefde(s), mijn schitterende kinderen en vele vrienden wisten geen raad meer met me en vreesden voor het ergste, het einde.

Enny zorgde voor een warme omgeving, creëerde een warme band, verwelkomde mijn probleem en samen ontrafelden we dit probleem, mijn eerste 1.000 levensdagen. En ja hier heb je geen invloed meer op want het is zo lang geleden; maar op de impact ervan heb je wel degelijk invloed. Enny schonk me de juiste handvaten. Ik leef nu dichter dan ooit kort bij mezelf, spreek voortaan vnl. de taal van mijn hart; heb de deur van mijn hart niet enkel geopend maar hou dagelijks ‘een open deur dag’. Ik heb een mooie warme emotionele band met mijn geliefde, kinderen, familie en vrienden.

Ik ben nu 63 jaar en weet dat de weg tussen mijn wieg en graf al aardig opgeschoten is maar als je vanuit een diep zwart gat de zon terug ziet opkomen en schijnen omhels je voortaan elke nieuwe dag met zo veel levensvreugde. Enny noemt zichzelf een levenstherapeute, voor mij is ze een mooie gids die me vanuit de rand van de afgrond naar een veilige thuishaven bracht. Haar werkwijze werd begin 2023 verfilmd in ‘a men called Otto’.

Jan, mezelf, heet daar Otto en wordt vertolkt door Tom Hanks, een schitterende film, een bestseller, conform Enny’s aanpak.

We are living in a crazy, cruel, but wonderfull beautifull world, thanks Enny voor die laatste 3 woorden en zoveel meer.

 

Jan 2023

12 + 1 =

Enny Hoenselaar

Langstraat 36
6596BP Milsbeek

Tel: 31 6 46446140
E-mail: info@ennyhoenselaar.nl 

KvK nummer: 85095087                  Btw-id: NL004053245B46

Afspraken zijn te maken

tussen 10.00 – 20.00 uur

van maandag t/m donderdag.