Reading

Hoger bewustzijn

Bij het geven van een reading stem ik mij af op mijn hogere bewustzijn en op het hoger bewustzijn van de cliënt. Ik kan door mijn intuïtie en helder weten als het ware voorlezen uit andermans levensboek. Ik fungeer op die manier als spreekbuis.

Bronnen voor een reading zijn ingevingen, maar kunnen ook beelden, woorden, gevoelens of tekenen van voorouders zijn. De informatie die ik binnenkrijg deel ik zoveel als mogelijk in begrijpelijke taal.

Mijn hoger bewustzijn pakt zelf op wat er van betekenis kan zijn. Soms wordt er een ingeving door mij teruggegeven waarvan de betekenis voor de klant meteen duidelijk is, maar voor mij niet, of andersom. Ik zal dan doorvragen totdat het voor beide duidelijk is. 

Bij het geven van een reading maak ik gebruik van aannames en uitgangsprincipes. Deze aannames en uitgangsprincipes kunnen voor de cliënt  – die niet dagelijks met dit soort zaken te maken hebben – als ‘zweverig’ of zelfs als ‘verzinsels’ worden ervaren. Voor sommige mensen is het hele idee van een reading vergezocht, laat staan dat er ook voorouders, vorige levens en/of spirituele begeleiders aan te pas komen.

Het goede nieuws is dat voor het ontvangen van een reading je niet hoeft ‘te geloven in’, of op een bepaalde manier jezelf hoeft open te stellen voor de reading en de bijbehorende aannames en uitgangsprincipes.

Door mijn opleidingen (reading vraagt naast aanleg ook kennis en oefening), en door mijn persoonlijke interesses en levenservaring, kan ik tijdens levenscoach sessies van reading gebruik maken.

 

 

 

 

 

Een reading is in principe een onderdeel van de Levenscoach sessies.

Het is echter van belang dat de klant graag zelf een reading wil, of er op zijn minst heel benieuwd naar is. Een reading geef ik nooit bij een klant met tegenzin.

Een reading kan onderdeel zijn van een sessie levenscoaching of kan los een cadeautje voor jezelf of een ander zijn.

Een losse reading kost €60,- incl. btw.

12 + 8 =

Afspraken zijn te maken

tussen 8.00 – 20.00 uur

van maandag t/m donderdag.