Over Enny

Wie ben ik?

Mijn naam is Enny Hoenselaar- Peeters (1964). Ik ben heel gelukkig getrouwd met Ronald en een echt ‘mensen-mens’. Mijn passie is werken in de positieve gezondheidszorg. Hier heb ik veel tijd voor want ik heb geen kinderen of huisdieren.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de gezondheid en het zelfhelende vermogen van mensen. 

Ik heb de reguliere zorg vanuit verpleegkundig, management en bestuurlijk perspectief meegemaakt. Ik ben zes jaar werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna vijftien jaar als manager reumatologie en orthopedie in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen en Woerden. Na bijna drie jaar als directeur zorg te hebben gewerkt bij Proteion Thuis in Midden Limburg, ben ik de laatste tien jaar van mijn carrière in de reguliere zorg bestuurder geweest bij Woonzorgcentrum Sint Anna in Boxmeer. 

Ik heb mijn werk altijd met erg veel passie uitgevoerd maar gaandeweg mijn carrière bemerkte ik een ontwikkeling waarbij er steeds minder tijd en aandacht beschikbaar werd voor de cliënt, patiënt of bewoner. Er kwam steeds minder tijd om mensen te helpen lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel in balans te zijn. Zonder balans worden medewerkers ziek of cliënten herstellen niet.

Dat was het moment dat ik besloot om op zoek te gaan naar een opleiding die hier aandacht aan schenkt want ik wil graag in balans mensen bewust helpen. 

Sinds 2020 volg ik daarom de 5 jarige opleiding aan de School of Life tot gecertificeerd Levenstherapeut (www.schooloflife.nl).

Naast mijn diploma A verpleegkundige en Master in Management en Innovatie in de gezondheidszorg , heb ik in 2021 de opleidingen Praktisch Werken met Psychopathologie en Medisch Basis Kennis bij Con Amore met een diploma afgerond. In 2024 hoop ik gecertificeerd Levenstherapeut te zijn.

Levenstherapie is in mijn ogen een mooie aanvulling op de reguliere ziekenzorg met als doel mensen inzicht geven in hun eigen gezondheid en functioneren. Het herkennen van gedragspatronen en blokkades is belangrijk om vervolgens te herstellen en bewuster te leven. 

Ik werk graag op een praktische en heldere manier. Maak een afspraak met mij wanneer jij, net als ik, verlangt naar een bewust leven met geluk en gemak. 

Mijn levenspad volg ik met hoofd, hart en buik, help graag anderen dit ook te doen!

 

 

5 + 2 =

Enny Hoenselaar

Langstraat 36
6596BP Milsbeek

Tel: 31 6 46446140
E-mail: info@ennyhoenselaar.nl             

KvK nummer: 85095087                  Btw-id: NL004053245B46

Afspraken zijn te maken

tussen 8.00 – 20.00 uur

van maandag t/m donderdag.