Levenscoach

Levenscoach

Als Levenscoach richt ik mij op positieve gezondheidszorg met als doel inzicht te geven in de eigen gedragspatronen en blokkades, om zo beter te herstellen en/ of bewustere keuzes te kunnen maken. In mijn praktijk behandel en begeleid ik mensen met medisch onbegrepen lichamelijke klachten, (on)bewust opspelende emoties en/of levensvragen. Ook help ik je met het beantwoorden van de vraag; ‘Hoe krijg ik meer energie en wat kan ik doen met mijn zelfhelende vermogen?’ Ik doe dat op een praktische en heldere manier.

Voorbeelden van Levenscoaching vragen:

Fysiek: vermoeidheid, gespannen voelen, geen energie hebben, onbegrepen klachten zoals pijn.

Emotioneel: angst, paniekaanvallen, sombere gevoelens, verdriet  of (ingehouden) woede.

Mentaal: niet weten wat te doen met je levensinvulling of relatie, last van belemmerende overtuigingen, veel ‘in het hoofd zitten’ of  andere onbegrepen mentale klachten.

Spiritueel: levens- of zingevingsvragen, wie wil jij zijn in je leven?

 

Op aanvraag van werkgevers kan ik in teams ook groepssessies verzorgen. 

Leven in je flow

Wanneer jouw energie stroomt en past bij het leven dat je graag wilt leven, kan het niet anders dan dat wat jij wilt realiteit wordt. Dit is geen filosofie. Dit is natuurkunde en volgens Einstein een universele wet. Ik geloof als geen ander in deze wet. Iedereen die bewust leeft en vol liefde is, krijgt dat teruggekaatst. In mijn eigen woorden ‘Je krijgt wat je denkt, beslist, doet, voelt en bent op jouw levenspad.’

Daarom coach ik graag mensen naar het leven dat past bij wie ze diep van binnen (willen) zijn. Ik probeer de cliënt te laten inzien dat wanneer je in je ‘flow’ bent je een leven vol zelfvertrouwen, liefdevolle relaties en met passie kunt leven. Dit door in de sessies te werken aan blokkades, ongemakkelijke gevoelens en/ of de bewustwording waarom je nu lijdt.

Tarieven 

Je betaald 60 euro per uur. Een sessie kan maximaal 2 uur duren. Deze kosten worden helaas (nog) niet vergoedt door een zorgverzekeraar. Zolang ik via de belastingdienst deelneem aan de kleine ondernemersregeling  is de uurprijs 60 euro incl. btw.

Een oriënterend gesprek is gratis. Voor groepssessies gelden andere tarieven.

Annuleren is gratis tot uiterlijk 2 werkdagen voorafgaande aan de sessie dag. Na die tijd wordt bij annulering het volledige bedrag in rekening gebracht, tenzij er een vervangende coachee is.

Chakra Assessment

Tijdens het chakra assessment wordt helder waar de energie in je lichaam goed doorstroomt en waar niet.

Healing

Een healing is het laten doorstromen van vastzittende energie en/ of emoties.

Reading

Bij het geven van een reading stem ik mij af op mijn hogere bewustzijn en op het hoger bewustzijn van de klant.

3 + 13 =

Enny Hoenselaar

Langstraat 36
6596BP Milsbeek

Tel: 31 6 46446140
E-mail: info@ennyhoenselaar.nl 

KvK nummer: 85095087                  Btw-id: NL004053245B46

Afspraken kun je maken

van 10.00 – 20.00 uur

van maandag t/m donderdag.