Healing

Helend vermogen

Elk mens heeft de gave om met zijn handen zichzelf en anderen te kunnen genezen. Door deze bewustwording en te oefenen kan ik genezende levensenergie door mijn handen laten stromen.

Door allerlei gebeurtenissen in je leven houdt je emoties vast die ervoor kunnen zorgen dat je je niet prettig voelt. Dit komt doordat emoties die je niet verwerkt vastgezet worden in je lichaam en de energie dan niet meer kan stromen.

Veel mensen zijn (te)veel mentaal bezig en weten niet hoeveel emoties er opgeslagen worden in het lichaam. Deze vastzittende energie kan leiden tot blokkades en deze kunnen tijdens een healing vrijgemaakt worden.

Voor een healing vraag ik de cliënt ontspannen op een massage bank te gaan liggen. Ik raak de cliënt aan – op met name de 7 chakra plaatsen – waardoor energie weer kan gaan stromen en dat wat vastzit in het lichaam loskomt.

Healing klinkt voor sommige mensen te spiritueel of wazig. Daarom vertaal ik healing in mijn sessies in duidelijke begrijpende taal zodat – als onderdeel van mijn therapie – voor veel mensen een healing heel helend kan zijn. En de klant na een healing zo wie zo meer energie ervaart.

Meestal sluit de healing aan op een chakra-assessment waarbij alle chakra’s gelezen worden. Daarom is vaak voor de healing al duidelijk welke chakra’s op dat moment de meeste aandacht behoeven en op die plaatsen zal ik mij dan ook vooral richten.

In een healing wordt gekeken naar de zogenaamde ‘goed stromende gebieden’ als naar de ‘minder stromende gebieden’. Daar waar het minder stroomt zal ik kijken wat er voor nodig is om de energie weer in beweging te brengen.

Het is wel van belang dat de cliënt zelf graag een healing wil, of er op zijn minst nieuwsgierig naar is. Een healing geef ik nooit bij een cliënt die er geen zin in heeft. Ook wordt vooraf gevraagd waar iemand niet aangeraakt wenst te worden.
Een healing kan onderdeel zijn van een levenscoach sessie maar kan ook een cadeautje voor jezelf of een ander zijn.

Een losse healing kost €60,- incl. btw.

5 + 1 =

Enny Hoenselaar

Langstraat 36
6596BP Milsbeek

Tel: 31 6 46446140
E-mail: info@ennyhoenselaar.nl   

KvK nummer: 85095087                  Btw-id: NL004053245B46

Afspraken zijn te maken

van 8.00 – 20.00 uur

van maandag t/m donderdag.